Contact

Noorderkerk
Voor informatie kunt u de Noorderkerk bellen of een email sturen:
Telefoon: 070 - 215 54 13, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Brieven naar Schuytstraat 9, 2517 XB Den Haag.
Specifieke vragen met betrekking tot het orgel kunt u zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Predikant
Interim ds. J. van der Meent contact via Team aandacht & Pastoraat/ kerkenraad

Kerkenraad
Contact mw. Alice Rot-Bijdam (email: aDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Roland Zwiers (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Diakenen
Hans Pronk - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Nico Houtman - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Douwe Siebenga - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkrentmeesters
De wijkraad van kerkrentmeesters beheert het gebouw. Voor huur/gebruik van de kerk- en/of wijkzaal kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of u kunt bellen met Rien van der Werff, tel. 06-51617707.

Team Aandacht & Pastoraat
Adri van der Werff-Kole - tel. 06-14 80 21 95; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kerkelijk bureau
Adreswijzigingen kunt u doorgeven aan:

Bureau Protestantse Gemeente Pax Christikerk-Noorderkerk email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (contact via email)

Kerkelijk bureau Gereformeerde Kerk 's-Gravenhage-Oost. Het kerkelijk bureau bevindt zich aan het Vlamenburg 2, 2591 AS Den Haag
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.