Contact

Noorderkerk
Voor informatie kunt u de Noorderkerk bellen of een email sturen:
Telefoon: 070 - 215 54 13 (alleen tijdens activiteiten in de kerk), email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Brieven naar Schuytstraat 9, 2517 XB Den Haag.
Specifieke vragen met betrekking tot het orgel kunt u zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Predikant
Ds. Hanneke Allewijn contact via Team aandacht & Pastoraat/ kerkenraad.

Kerkenraad
Contact mw. Alice Rot-Bijdam (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Roland Zwiers (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Diakenen
Hans Pronk - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Nico Houtman - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Douwe Siebenga - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkrentmeesters
De wijkraad van kerkrentmeesters beheert het gebouw. Voor huur/gebruik van de kerk- en/of wijkzaal kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de heer Rien van der Werff.

Team Aandacht & Pastoraat
Adri van der Werff-Kole; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Kerkelijk bureau
Adreswijzigingen kunt u doorgeven aan:

Bureau Protestantse Gemeente Pax Christikerk-Noorderkerk email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (contact via email)