Contact

Noorderkerk
Voor informatie kunt u de Noorderkerk bellen of een email sturen.
Brieven naar Schuytstraat 9, 2517 XB Den Haag.
Telefoon: 070 - 215 54 13, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Specifieke vragen met betrekking tot het orgel kunt u zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Predikant
ds. Geertje Zomer email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkenraad
Voorzitter mw. A.M.T. Rot-Bijdam, tel. 070 - 3550234

Kerkrentmeesters
De wijkraad van kerkrentmeesters beheert het gebouw. Voor huur/gebruik van de kerk- en/of wijkzaal kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of u kunt bellen met Rien van der Werff, tel. 06-51617707.

Kerkelijk bureau
Adreswijzigingen kunt u doorgeven aan: Kerkelijk bureau Gereformeerde Kerk 's-Gravenhage-Oost. Het kerkelijk bureau bevindt zich aan de Juliana van Stolberglaan 154, 2595 CL Den Haag, telefoon 070 - 385 3645, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..