Contact

Noorderkerk
Voor informatie kunt u de Noorderkerk bellen of een email sturen:
Telefoon: 070 - 215 54 13, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Brieven naar Schuytstraat 9, 2517 XB Den Haag.
Specifieke vragen met betrekking tot het orgel kunt u zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Predikant
- email: -; tel. -

Kerkenraad
Voorzitter mw. Jannie Kuik, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; tel. 06-153 680 58

Diakenen
Hans Pronk - tel. 06-427 33 666; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Nico Houtman - tel. 06-294 70 790; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Douwe Siebenga - tel. 06-496 96 169; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkrentmeesters
De wijkraad van kerkrentmeesters beheert het gebouw. Voor huur/gebruik van de kerk- en/of wijkzaal kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of u kunt bellen met Rien van der Werff, tel. 06-51617707.

Team Aandacht & Pastoraat
Adri van der Werff-Kole - tel. 06-14 80 21 95; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kerkelijk bureau
Adreswijzigingen kunt u doorgeven aan: Kerkelijk bureau Gereformeerde Kerk 's-Gravenhage-Oost. Het kerkelijk bureau bevindt zich aan het Vlamenburg 2, 2591 AS Den Haag
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Openingstijden: (alleen op afspraak, contact via email)